top of page

LogRhythm NextGen SIEM ile SOC'nizin Gücünü Serbest Bırakın

Tek bir birleşik platformda tehditleri daha verimli bir şekilde ortaya çıkarmak ve riski en aza indirmek için ekibinizi, teknolojinizi ve süreçlerinizi birleştirin.


Tehditleri daha erken ve daha hızlı tespit edin.


Tehditleri durdurmak söz konusu olduğunda saniyeler önemlidir. Bu nedenle NextGen SIEM platformumuzu hız için oluşturduk. Tehditleri hızla belirleyecek, araştırmaları otomatikleştirecek ve ortak çalışacak ve tehditleri çevik bir şekilde düzelteceksiniz.


Ortamınızda görünürlük kazanın.


Uç noktalarınızdan ağa ve buluta kadar tüm kuruluşunuzdaki kör noktaları ortadan kaldırın. İhtiyaç duyduğunuz yanıtları bulmak ve ortamınızda neler olduğunu öğrenmek için kayıtlarınızda ve diğer makine verilerinizde kolayca arama yapın.


Daha zekice çalışın, daha fazla değil.


Zamanınızı SIEM aracınızın bakımı, bakımı ve beslemesi yerine etkili işlere harcayın. Ekibinizin uzmanlıklarının fark yaratabileceği alanlara odaklanabilmesi için tekrarlayan görevleri ve yoğun emek gerektiren çalışmayı otomatikleştirin.


Bugün için oluşturun, yarın için ölçeklendirin.


Ortamınızın karmaşıklığı ve ölçeği hızla büyüyor. Yakında büyüyemeyeceğiniz giriş seviyesi bir çözüme razı olmayın. Bugün ve yarın için yüksek performans ve daha düşük işletme maliyetleri elde edin.


LogRhythm'in SIEM Çözümünü Kullanarak Günlük Verilerinizde Ustalaşın



LogRhythm XDR Stack


AnalytiX


LogRhythm AnalytiX, günlük verilerinizi merkezileştiren, bağlamsal ayrıntılarla zenginleştiren ve tüm veri türlerinde tutarlı bir şema uygulayan bir log yönetimi çözümüdür. LogRhythm AnalytiX ile, herhangi bir soruyu yanıtlamak, BT ve güvenlik olaylarını belirlemek ve operasyonel sorunları gidermek için kuruluşunuzun büyük miktarda verisini hızla arayabilirsiniz.


DetectX


LogRhythm DetectX, hedefli ve öncelikli tehdit algılama ile çabalarınızı odaklamanıza olanak tanır. DetectX, uyumluluk düzenlemelerine uyumu desteklerken kötü niyetli etkinlikleri doğru bir şekilde tespit etmek için tasarlanmış önceden oluşturulmuş güvenlik analizi içeriği ve görselleştirmeleri sunar. False/Positive araştırmak için zaman kaybetmeyi bırakın ve daha hedefli bir yaklaşıma geçin.


RespondX


LogRhythm RespondX, ekibinizin iyileştirilmiş kalite ve hız ile etkin bir şekilde işbirliği yapmasını, nitelendirmesini ve olayları yönetmesini sağlayan, sorunsuz bir şekilde entegre edilmiş bir güvenlik düzenleme, otomasyon ve yanıttır (SOAR). Araştırmadan düzeltmeye kadar güvenlik iş akışı genelinde sorunsuz yürütme için manuel güvenlik görevlerini otomatikleştirin. Araştırma yeteneklerinizi detaya inme, arama özetleme ve anında bağlam zenginleştirme ile geliştirin. RespondX, araştırma iş akışlarını hızlandırır, zamandan ve kaynaklardan tasarruf sağlar ve güvenlik ekiplerinin gelişen tehditlerle etkin bir şekilde mücadele etmek için ihtiyaç duyduğu bilgi aktarımını etkinleştirir.



Güçlü Add-On Çözümleri


UserXDR


Güvenliği ihlal edilmiş hesaplar ve içerideki kötü niyetli kişiler gibi kullanıcı tabanlı tehditlerin tespit edilmesi zor olabilir. Aşırı ayrıcalıklı erişim ve BYOD'nin yaygınlaşmasıyla, kuruluşlar giderek daha savunmasız hale geliyor. LogRhythm UserXDR, veriler bozulmadan veya dışarı sızmadan önce anormal kullanıcı davranışını algılamanızı ve düzeltmenizi sağlayan bir Kullanıcı ve Varlık Davranışı Analizi (User and Entity Behavior Analytics - UEBA) çözümüdür.


NetworkXDR


Yanal hareket ve dahili erişimin kötüye kullanılması gibi ağ kaynaklı tehditleri hızlı bir şekilde tespit etmek ve bunlara yanıt vermek zor olabilir. LogRhythm NetworkXDR, gerçek zamanlı ağ algılama ve yanıt için eksiksiz görünürlük, makine tabanlı analiz ve doğrulama ve rakipsiz yanıt yetenekleri sağlamak için sınırlı ağ trafiği analizinin ötesine geçer.


LogRhythm Hakkında


LogRhythm, güvenlik operasyonları programlarını ölçülebilir şekilde olgunlaştırmaları için dünya çapında 4.000'den fazla müşteriye güç veriyor. LogRhythm’in ödüllü NextGen SIEM Platformu, kapsamlı güvenlik analizi sunar; kullanıcı ve varlık davranış analizi (UEBA); ağ algılama ve yanıt (NDR); ve tehditlerin hızlı tespiti, yanıtlanması ve etkisiz hale getirilmesi için tek bir entegre platformda güvenlik düzenleme, otomasyon ve yanıt (SOAR) sunar. Güvenlik uzmanları tarafından, güvenlik uzmanları için geliştirilen LogRhythm, NASA ve XcelEnergy gibi önde gelen kuruluşlardaki güvenlik profesyonellerinin siber güvenlik programları için görünürlüğü artırmasına ve her gün kuruluşlarına yönelik riski azaltmasına olanak tanır. LogRhythm, üç yıl üst üste SIEM unvanı için Gartner Peer Insights’ın Müşteri Tercihini kazanan tek sağlayıcıdır.

342 views0 comments

Recent Posts

Siber Güvenlik Etkinliklerimiz İçin...

Teşekkür ederiz!

bottom of page